Pepe, cu lacrimi în ochi. I-a dedicat ultima piesă fostei soţii?

11 ianuarie 2016 13:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pepe are o familie frumoasă, o soţie tânără care i-a dăruit două fetiţe, însă amintirile din trecut par să-l chinuie şi acum. Latino-loverul a fost surprins cu lacrimi în ochi, în direct la tv, în timp ce interpreta o piesă de dragoste, ale cărui versuri au fost compuse chiar de el. În timp ce cânta, artistului i s-au umezit ochii, semn că încă mai suferă atunci când îşi aminteşte că a fost înşelat de Oana Zăvoranu.

Se luptă şi acum prin tribunale, dar trecutul nu poate fi şters cu buretele. Pepe şi Oana Zăvoranu au trăit o intensă poveste de dragoste şi au şocat pe toată lumea atunci când a venit anunţul divorţului. Deşi, amândoi sunt implicaţi în alte relaţii sentimentale, se pare că cel puţin în sufletul artistului rănile au rămas deschise. Pepe a fost invitat, luni dimineaţă (11 ianuarie), la Antena 1, prilej cu care a cântat un cover al piesei "No habla nadie en el mundo -Buika". Întrebat cine a compus aceste versuri în limba română, artistul a mărturisit că el este autorul. În limba noastră, piesa se numeşte "Când ştii ce e despărţirea". Chiar dacă au trecut aproape cinci ani de la divorţul de Oana Zăvoranu, Pepe se pare că este încă afectat de povestea lor din trecut. "Mi-ai spus direct adio, şi ai vrut să nu mai fiu în viaţa ta/ Dar printre lacrimi îmi spui că nu-ţi convine, când afli despre mine că vreau altă iubire, cu altcineva/ Mi-ai spus să uit de tine că nu avem viitor oricât am vrea/ Dar mă suni şi mă cerţi că fără tine încerc să-mi văd de viaţă şi chiar să uit de tine lângă altcineva/ Când ştii ce e despărţirea, apreciezi norocul, viaţa şi iubirea/ De tot ce nu ştii te loveşti în viaţă, Dar Dumnezeu când e momentul, te învaţă", aşa sună o parte din versurile pe care Pepe le-a compus. Melodia tristă l-a sensibilizat şi pe artist, căruia i-au dat lacrimile, în timp ce cânta.

Nu este prima dată cînd artistul i-ar transmite prin intermediul muzicii sale mesaje fostei soţii. În urmă cu doi ani, Pepe a lansat videoclipul piesei "Iubire ca niciodată", iar în imagini apare o tânăra senzuală, brunetă, care seamănă izbitor cu fosta soţie a artistului, Oana Zăvoranu. Cei doi au fost căsătoriţi cinci ani.    

Mai multe