Pepe, planuri mari după divorț. «Dacă găsesc ceva serios, mă însor de nou!»

12 iunie 2021 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

La patru luni de la divorț, Pepe (42 de ani) o regretă pe fosta soție, Raluca Pastramă. Cântărețul a făcut dezvăluiri despre cel de-al doilea divorț din viața lui, mărturisind că și-ar fi dorit să nu facă acest pas. Latino-loverul a vorbit și despre posibilitatea unei a treia căsătorii.

Invitat în emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă. La patru luni de la despărțirea de mama fetițelor lui, Pepe regretă pasul făcut.

Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Pepe: ”Mai vreau copii”

Deși a trecut prin două divorțuri dureroase, solistul intenționează să se însoare și a treia oară și își dorește mai mulți copii. “Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

Citește și:

Ce afaceri au de împărţit Pepe şi Raluca la divorţ. Cei doi au făcut avere frumoasă în timpul căsniciei

Pepe, interviu emoționant, după despărțirea de Raluca. Cum l-au făcut fetițele lui să-și schimbe atitudinea

Mai multe