Pepe, primele declarații după accidentul de pe pârtie: «Am fost inconștient»

7 ianuarie 2019 21:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pepe s-a accidentat pe pârtie și a rămas inconștient după mai multe manevre necontrolate pe placă. Artistul a fost ajutat foarte mult de soția lui care l-a îngrijit și i-a fost alături în fiecare moment din această perioadă traumatizantă.

Pepe nu s-a gândit că această plăcere a lui îl va afecta foarte mult și îl va face să meargă la spital chiar de la ânceputul anului. El a publicat o fotografie pe rețelele de socializare unde le-a arătat prietenilor virtuali cum și-a dislocat umărul.

„Am învațat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza și m-am încălțat. Am fost în vacanță, m-a luat valul să mă dau cu placa și m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus și fără cască. Când am prins porțiunea cea mai lată am prins viteză și am făcut viraje, mi-a alunecat placa și am căzut direct pe umăr. Nu știam ce mi-am rupt, când am făcut așa din umăr am simțit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat și descălțat Raluca, nu mai știam de mine. Mi-au făcut masaj și mi-au așezat umărul. O să mă duc și la RMN”, a spus Pepe la tv.

Pepe a declarat că a rămas inconștient după ce s-a accidentat pe pârtie și va trebui să se ducă la spital pentru a face o verificare de rutină să afle dacă acum este perfect sănătos.

„Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operație. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deși i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm”, a mai spus Pepe. 

Mai multe