Pericol la volan! Bianca era să calce o femeie pe «zebră»

20 mai 2010 16:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca are parte numai de ghinioane! După ce Bote i-a năruit speranţele de a se împăca, blonda a fost la un pas de a accidenta o femeie, pe trecerea de pietoni. Poliţiştii au iertat-o pentru neatenţie, dar au taxat-o că nu purta centura de siguranţă şi că vorbea la telefon.

Blonda lui Bote se crede „regina şoselelor" la volanul luxosului său automobil BMW X6.

Supărată şi dezamăgită că Bote nu a vrut să se împace cu ea, Bianca este cu capul în nori, iar neatenţia la volan era cât pe ce să o coste scump, joi după-amiază.

Mai citeşte:

Bianca: "Nu mă consider iubita lui". Bote: "Ştiu că mă iubeşte"

Bianca e geloasă: "Cine sunt târfele?"

Cornel Palade se "tratează" cu sânii Biancăi Drăguşanu

Botezatu: Bianca este ca un album la care te uiţi şi spui "Ce frumos a fost!"

Bote, ce te-ai ofilit la «Dansez»!

Cristi Brancu, sătul de Bianca şi Botezatu! - VIDEO

Bianca a fost la un pas de a accidenta o femeie pe trecerea de pietoni, la Aviatorilor, dar, din fericire, a frânat la timp.

Fotoreporterii Click! au surprins momentul în care un echipaj de Poliţie a oprit-o pe dreapta, dar norocul i-a surâs Biancăi şi de data aceasta, vedeta scăpând doar cu o amendă.

Farmecul ei i-a determinat pe poliţişti să o taxeze pentru că vorbea la telefon şi pentru că nu purta centura de siguranţă: „Mi-au dat 4 puncte penalizare şi am plătit o amendă de 120 de lei", a declarat Bianca, pentru Click!

Blonda este dezamăgită că Bote a spulberat şi ultima speranţă de a se împăca. Deşi au stat pe aceeaşi canapea miercuri noaptea, la emisiunea lui Capatos, după terminarea show-ului şi-au luat la revedere pupându-se pe obraz şi au plecat în direcţii separate.

Ca un adevărat gentleman, designer-ul a condus-o pe Bianca la maşină, după care a plecat în Regie, la clubul Maxx, unde a avut loc concursul Mister Univers.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă intrând resemnată în luxosul bloc de pe Şoseaua Nordului, acolo unde locuieşte cu chirie graţie lui Bote.

Miercuri ora 01.00

Cătălin a petrecut-o pe Bianca până la maşină, luându-şi adio.

Vezi aici ce au făcut Bianca şi Bote după emisiunea lui Capatos de miercuri noapte!

Joi ora 16.30

Poliţia o somează pe Bianca să tragă pe dreapta

Joi ora 16.35

Bianca semnează procesul verbal şi este înştiinţată că a luat amendă

Mai multe