Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor medicale

17 decembrie 2019 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petre Geambașu (76 de ani) a ajuns de urgență la spital, unde a fost internat, acuzând dureri foarte mari de spate. El a suferit o criză de discopatie, dar cei apropiați au explicat că și problemele sale cardiace i-ar fi indus starea de rău.

Petre Geambașu a fost internat la spital, unde medicii depun tot efortul pentru a-i conferi înapoi solistului starea de bine. El a ajuns la spital după ce a suferit o criză de discopatie, adică o durere puternic în zona coloanei vertebrale. 

Soția lui, Cristina, se află acum la spital, unde are grijă ca lui Petre Geambașu să nu-i lipsească nimic și se roagă la Dumnezeu ca acesta să-și revină. 

Doctorii l-au supus la un set de analize și controale amănunțite care vor determina exact starea de sănătate a celebrului artist, potrivit spynews.ro.

Petre Geambașu, accident rutier în urmă cu o lună

“Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), tatăl meu narcisist a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și cu câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina. Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată”, a scris fiul lui, Călin Geambașu pe rețelele de socializare.  

Mai multe