Petrecere de pomină după cununia Andreei Tonciu

13 februarie 2016 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitați numai unul și unul, nași celebri, culoare, muzică, distracție și o nou fomrată familie extrem de fericită au fost ingredientele petrecerii ce a urmat după cununia civilă a Andreei Tonciu, vineri seară (12 februarie). După emoționantul moment de la Starea Civilă a Sectorului 3, bruneta și Daniel, soțul ei, alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nașii lor, și-au așteptat oaspeții la un restaurant luxos din nordul Bucureștiului.

Nu puteau lipsi familiile celo doi și prietenii. Vedetele s-au întrecut în ținute și urări pentru noii însurăței. Adriana Bahmuțeanu este doar una dintre apropiatele care a fost prezentă la așteptatul eveniment. Mai mult, prezentatoarea de la Antena Stars a postat în social media două fotografii cu nașa Anamaria și Andreea, alături de urarea :”Casă de Piatră, Andreea!!! Îți doresc tot binele din lume!!! Să fii fericită!!!”

Margherita de la Clejani a fost și ea unul dintre invitații la petrecere. Tânăra nu a ezitat să și posteze o fotografie cu fosta domnișoară Tonciu pe contul ei personal de Facebook. “Să trăiască mireasa noastră frumoasă!!! Casă de Piatră!!!”, a scris artista pe pagina de socializare. Fanii le-au admirat pe cele două spunându-le că seamănă ca surorile: “Andreea este ca sora mea”, a scris fiica Clejanilor admiratorilor.

Nașa Anamaria Prodan Reghecampf a fost și cea mai activă pe paginile de socializare. Impresara fotbaliștilor a postat mai multe fotografii pe Facebook alături de soț, de fini, dar și de invitații la petrecere. Elegantă și cu zâmbetul pe buze, aceasta a îmbrăcat o frumoasă rochie lungă aurie, accesorizată cu o centură care i-a pus silueta în valoare.

Andreea a fost strălucitoare. După ce a schimbat rochia purtată la cununia civilă, Tonciu a fost gata de petrecere. Deși este în al doilea trimestru de sarcină, proaspăta doamnă Niculescu nu și-a pierdut silueta. A îmbrăcat o rochie scurtă și roșie, asortată cu pantofi în aceeași nuanță. Mirii și nașii au întreținut atmosfera la petrecere și au dansat pe piesele lui Ștefan Stan.

Mai multe