Petruța Gheorghe a murit. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

10 decembrie 2019 14:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petruța Gheorghe, fosta soție a regretatului om de radio Andrei Gheorghe a murit. Psihanalistă, cu specializare în psihanaliza copilului și adolescentului, Petruța Gheorghe se lupta de mai mult timp cu o boală incurabilă.

Vestea morții Petruței Gheorghe a fost dată de Oana Cuzino, cu care aceasta a colaborat multă vreme la revista ”Ce se întâmplă, doctore?”.

”Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim”, a scris Oana Cuzino pe Facebook.

”Dumnezeu să-i odihnească. Azi s-a dus și Petruţa Gheorghe...”, a scris și Liviu Mihaiu pe Facebook.

Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului.

A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.

Citește și:

EXCLUSIV Petruţa Gheorghe a murit. Ce boală a răpus-o pe fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

Petruța Gheorghe a fost căsătorită cu Andrei Gheorghe până în 2015

Petruța și Andrei Gheorghe s-au căsătorit după divorțul omului d eradio de iubita sa din studenție. Andrei Gheorghe a fost tatăl perfect pentru cei trei copii ai Petruței dintr-o căsnicie anterioară, Maria (20 de ani, acum), Katarina (18 ani) și Max (17 ani). Andrei și Petruța au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiați.

Andrei Gheorghe a murit pe 26 martie, la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Concluziile legiștilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit.

"Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(...) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de...că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat. S-a văzut cu prietenii noştri, Roman şi Roxana, cei care au şi galeria, care sunt extrem de apropiaţi şi dragi nouă şi s-a simţit foarte bine. M-am întors acasă şi am vorbit pe Facetime şi era foarte ok", a declarat Petruţa Gheorghe la momentul respectiv.

Citește și:

Momentul în care fosta soţie a lui Andrei Gheorghe şi-a dat seama că ceva s-a întâmplat cu jurnalistul

EXCLUSIV Ce spune fosta soție despre înmormântarea lui Andrei Gheorghe

Mai multe