”Pielea de găină” se întoarce. Andra a trimis-o direct în semifinală, apăsând Golden Buzz

17 februarie 2017 23:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moment plin de emoție la ”Românii au talent”. Concurenta Paula Rad a uimit o țară întreagă cu povestea și vocea ei ruptă din Rai.

Când a apărut pe scena ”Românii au talent”, publicul, în frunte cu jurații au fost șceptici în privința ei. ”Ai învățat să cânți singură, de pe YouTube?”, i-a spus Andra. În momentul în care a început să cânte, toți au rămas șocați de felul în care a putut interpreta aria ”O mio babbino caro”.

Jurații au rămas plăcut impresionați de interpretarea și prestația concurentei și s-au ridicat în picioare. Mai mult decât atât, Andra a trimis-o direct în semifinală pe aceasta, apăsând Golden Buzz-ul.

Povestea concurentei a uimit juriul. Vocea ei este irosită. Paula lucrează ca femeie de serviciu la o agenție de publicitate și nimeni nu o ia în serios. Aceasta a încercat să intre la Operă, să-și poată pune în valoare și să împărtășescă harul cu restul lumii.”Cât ești dispusă să aștepți”, a fost răspunsul primit.

Concurenta își dorește să aibă ocazia să fie auzită și apreciată de câți mai mulți oameni, visul ei fiind acela de a putea cânta la operă.

Jurații show-ului au rămas profund impresionați și au asigurat-o că acest concurs este un prim punct de plecare. ”Rușine România. Ești speranța tuturor care nu au reușit, la fel ca tine”, a încurajat-o Mihaela Rădulescu.

Mai multe