Pierdere mare pentru Saveta Bogdan după ce a acceptat să plece la "Ferma Vedetelor"

16 ianuarie 2016 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru Saveta Bogdan, care a crezut că a tras lozul câştigător semnând cu Pro Tv, pentru o călătorie lungă în Cipru, la Ferma Vedetelor. Cântăreaţa de muzică populară a câştigat pe plan financiar, însă contractul i-a lăsat răni adânci în suflet.

Concurenţii care au acceptat să intre la "Ferma Vedetelor" vor primi, din câte se pare, 1.500 de euro pentru o săptămână de filmări. Atrasă de partea financiară, saveta Bogdan a dat cu piciorul unei relaţii de 11 ani pe care o avea cu un bărbat mai tânăr decât ea. Cîntăreaţa de muzică populară a făcut chiar ea dezvăluiri despre viaţa amoroasă şi a recunoscut că nu prea a avut noroc în dragoste. Invitată la "Star Chef" de la Antena Stars, unde a gătit "mămăligă în pături", Saveta Bogdan a povestit că nu a acceptat crizele de gelozie ale iubitului mai tânăr decât ea cu 15 ani şi i-a spus "adio". "Eu am semnat un contract şi din acel moment, totul s-a terminat între noi. Nu a înţeles cum pot să stau aţa mult departe de el.

A început să-mi facă crize de gelozie. Să mă sune şi să mă întrebe cine este lângă mine în pat. I-am spus că sunt singură. Nu mă credea. M-a pus să mă jur. Eu nu fac aşa ceva. Eu nu am jucat niciodată la dublu. Am zis atunci că a venit timpul să ne luăm la revedere. Ne vedeam , aici în România, de trei ori pe lună. Nu cred că ne mai împăcăm", a spus Saveta Bogdan.

Printre cei 13 concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Concurenta de 69 de ani, a trecut prin două căsnicii, dar nici una n-a fost cu noroc. A fost agresată de primul, iar al doilea avea o listă cu 83 de amante. Cu Iosif, iubitul ei din Israel, avea o relaţie de 11 ani, însă a ajuns şi aceasta la final, pentru că artista a ales contractul de la Pro tv în defavoarea bărbatului.   

Mai multe