Pistol i-a pus la slăbit pe jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

12 februarie 2017 20:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vacanţa de iarnă a luat sfârşit, prin urmare juraţii show-urilor rivale îşi ascut din nou cutiţele în bucătăriile posturilor tv Antena 1 şi PRO TV. Click! vă spune totul despre ”Chefi la cuţite” şi ”MasterChef”, care revin, în forţă. În această seară, de la orele 20.30, aşezaţi-vă confortabil în fotolii şi pregătiţi-vă carneţelele pentru a nota delicioasele reţete, din întreaga lume.

Vă era dor de şarmanţii Sorin Bontea (47 de ani), Florin Dumitrescu (28 de ani) şi Cătălin Scărlătescu (44 de ani), aflaţi în competiţie cu echipele lor? Astăzi, cei trei maeştri ai bucătăriei revin în forţă, la ”Chefi la cuţite”, de la orele 20.30, la Antena 1.

După cele două sezoane ale show-ului, în care au tot gustat din farfuriile concurenţilor, aceştia s-au cam rotunjit, fiind nevoiţi să-şi schimbe garderoba.

Ca să revină la greutatea de odinioară, avută pe vremea când erau holtei, Gina Pistol, gazda emisiunii, a luat decizia de a-i pune la slăbit. Prin urmare, senzuala blondină a întocmit un tabel cu greutatea fiecăruia, urmând a nota fiecare gram dat jos.

În plus, le-a adus în platoul emisiunii un cântar, o bandă de alergat şi o saltea pentru sărituri. Fotografiile în care Sorin, Florin şi Cătălin fac mişcare, sub atenta supraveghere a nemiloasei Gina, sunt de-a dreptul amuzante.

Ca să-i încurajeze, în momentul în care rezultatele slăbirii sunt vizibile, fostul iepuraş Playboy adaugă  în dreptul numelui lor şi câte o inimioară. Dar să vă facem cunoştinţă şi cu  noii lor rivali, din ograda PRO TV,  care se întorc tot astăzi, de la orele 20.30, la ”MasterChef”, emisiune culinară care revine după o pauză de doi ani, cu decoruri şi reguli noi, dar şi cu alţi juraţi: Chef Samuel Le Torriellec (46 de ani), Chef Răzvan Exarhu  (48 de ani) şi Liviu Popescu.

Concurenţii sunt împărţiţi în două echipe şi îşi aşteaptă rândul într-o grădină, ca să intre în grupuri la duel. Ei vor găti în faţa juraţilor un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată.

Nu va mai exista „corvoada” preparării unui fel de mâncare în culise şi nici acel drum cu căruciorul până la juraţi prin coridoarele întunecate. Concurenţii, în grupuri de câte doi sau patru, primesc un coş cu ingrediente, din care trebuie să prepare o reţetă. Preparatul va fi prezentat pe o masă dreptunghiulară, din sticlă, în care se află mult râvnitul şorţ.

Pentru realizarea  noului sezon echipa de producţie, formată din peste 100 de profesionişti, a străbătut mii de kilometri prin ţară şi a pus la cale probe inedite. Pe întreaga perioadă de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne, 1.000 kilograme de peşte şi de fructe de mare, 10.000 kilograme legume şi fructe, 800 kilograme de brânzeturi şi lactate, dar şi 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, făină, zahăr, paste făinoase, ulei, oţet, condimente şi arome). Prezentatorul emisiunii rămâne Răzvan Fodor, în vârstă de 41 de ani.

Mai multe