Pitt Leffer a filmat o zi întregă la -15 grade! "Partenerul lui", antrenat pentru asta!

20 ianuarie 2017 12:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frigul de afară nu l-a speriat pe solistul Pitt Leffer, care după succesul piesei “No lies”, a revenit cu un nou videoclip filmat pe un ger neprasnic! Artistul a mers în câteva locuri părăsite din Bucureşti, iar companie i-a ţinut un câine din Alaska, premiat la multe concursuri internaţionale, "călit" să reziste pe o asemenea vreme.

Cu o înfăţişare schimbată şi cu un nou stil muzical, Pitt Leffer vrea să dea lovitura cu ultima lui piesă. A lansat un nou videoclip la piesa “My Life” pentru care a cam strâns din dinţi la filmări. Artistul a stat afară la -15 grade, dar s-a încălzit după ce a văzut rezultatul final.

"Cred că e cea mai bună piesă a mea de până acum, cred mult în această melodie şi m-aş bucura să ajungă la inimile tuturor”, a declarat solistul, care a stat în ger ore în şir. Singurul membru al echipei de filmare care s-a simţit în largul său a fost Arluk, câinele din rasa Malamut de Alaska, unul din personajele principale ale videoclipului. Cum echipa a filmat o zi întreagă patrupedul a avut timp să se joace în pauzele de filmare şi când revenea la treabă se comporta ca un actor adevărat.

“Arluk s-a comportat admirabil. Îmi plac câinii şi am şi eu câţiva acasă. Trebuie să vă spun că l-am ales dupa o preselecţie riguroasă”, a mai povestit solistul.

Piesa “My Life” a fost produsă de Cătălin Dascălu şi Pitt Leffer. 

Mai multe