Poftele Adelinei Pestrițu i-au băgat în sperieți pe fani. ”Bine că nu-s gravidă”

26 martie 2018 15:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu (31 de ani) pare hotărâtă să se bucure de fiecare secundă de sarcină, chiar dacă asta înseamnă să mănânce dulciuri pe care grija pentru siluetă ar fi obligat-o în mod normal să le ocolească.

Cea mai sexy graviduță din showbiz-ul autohton și-a dat liber la dulciuri în cea mai fericită perioadă din viața ei. Adelina Pestrițu are noroc de o sarcină ușoară și de gene bune, de vreme ce după aproape cinci luni încape în continuare fără probleme în pantalonii mulați pe care-i purta și înainte de a rămâne însărcinată.

Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu o prăjitură care conține, probabil, atâtea calorii câte ar fi consumat Adelina într-o lună înainte de a rămâne gravidă. ”Pavlova mă cheamă”, a scris Adelina în dreptul imaginii. Bezea, mascarpone, fructe de pădure și sirop, o combinație explozivă, care a îndemnat-o pe una din prietenele virtuale ale vedetei să exclame ”Bine că nu-s gravidă!”.

Adelina Pestrițu a anunțat chiar de ziua ei, 2 februarie, că este însărcinată și că a trecut cu bine de primul trimestru. Vedeta va aduce pe lume o fetiță în vară. Tatăl este Virgil Seblea, bărbatul cu care Adelina are o relație foarte discretă de un an de zile.

"Vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, a anunța Adelina pe contul personal de Facebook.

Mai multe