Poftiți la conacul cu 8 camere al Monicăi Anghel! Cât te costă să te cazezi în acest colț de Rai

21 mai 2020 22:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra solistă Monica Anghel (48 de ani) este nu numai o artistă cu voce de cinci stele, ci şi o femeie de afaceri de succes. Pe perioada izolării, ea a muncit cu drag la conacul ”Sfânta Elena”, pe care îl deţine, din 2015, în satul Bratia, judeţul Argeş. Artista ne-a povestit, în exclusivitate, despre această pensiune unde turiştii vin să-şi încarce bateriile.

În ultimele două luni, Monica Anghel, care va împlini 49 de ani, pe 1 iunie, a locuit alături de întreaga ei familie la Conacul ”Sfânta Elena”, din Judeţul Argeş, un loc de vis, situat în mijlocul naturii, unde sunt aşteptaţi şi turiştii dornici de relaxare: “Am stat pe timp de pandemie la pensiunea noastră, ”Conacul Sfânta Elena”, din Argeş, undeva lângă Câmpulung Muscel.

Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, ne-a povestit Monica Anghel. Pensiunea „Sfânta Elena”  este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti, şi dispune de o suprafaţă mare de teren, plus că proprietatea are ieşire la Râul Bratia. Clădirea fostei ”Forestal Stâlpeni” a trecut printr-o transformare spectaculoasă, căpătând o nouă înfăţişare, ce aminteşte de arhitectura caselor româneşti.

Îşi ajută băiatul la lecţii

Conacul dispune de 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video. Există mai multe pachete pentru camere şi se poate face rezervare oricând - camerele costă în funcţie de mărime între 250 şi 280 de lei. Depinde de pachet şi de oferta de masă pe care o vrei cu produse tradiţionale româneşti - se pot organiza şi mese festive. Monica Anghel, care zilele acestea filmează pentru un nou proiect, a devenit proprietara locului la sfârşitul anului 2015 şi de atunci l-a modernizat şi i-a adus îmbunătăţiri împreună cu familia ei, fratele, Alexandru Anghel, soţul şi părinţii. Iniţial, Monica voia să facă aici un centru de echitaţie. 

În paralel cu munca în curte, Monica l-a ajutat şi pe fiul ei, Aviv (9 ani), cu teleşcoala: “Aviv face pian, muzică clasică şi ascultă numai rock extrem şi muzică clasică. În maşină ascultăm numai muzica lui dacă nu altfel ascultăm Rock FM”, ne-a mai mărturisit vedeta. Monica Anghel a slăbit foarte mult în ultimii ani, iar recent a revenit la tratamentul de fizioterapie pentru problemele la coloană.

Mai multe