Poliţistul fotomodel va "defila" după gratii?

15 octombrie 2014 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-ar putea să dispară o perioadă de pe podiumurile de modă. Poliţistul Mircea Rusu, din Galaţi, cunoscut pentru că a defilat în chiloţii creaţi de Cătălin Botezatu, dar şi pentru sute de apariţii în reclame şi spoturi publicitare, riscă să ajungă în puşcărie!

Mircea Rusu s-a folosit de funcţia sa de şef al Secţiei 6 de Poliţie Rurală Tecuci şi a dat ordin la doi agenţi din subordine să îi ajute un prieten într-o problemă personală. Poliţiştii trebuiau să meargă în uniformă la sucursala unei bănci, să-şi folosească insignele pentru intimidarea funcţionarelor şi să le oblige să îi dea amicului său suma pe 60.000 de lei. S-a întâmplat la 22 ianuarie, când agenţii Viorel Claudiu Andrei, finul de cununie al lui Rusu, şi Lucian Isabel Dobri i-au asigurat omului şi protecţia până acasă, după ridicarea banilor. Procurorii au reuşit să probeze ilegalitatea şi împlicarea comisarului Mircea Rusu abia la zece luni de anchetă. Marţi seara, el a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Mircea Rusu (43 ani) a fost descoperit în 2000 de Cătălin Botezatu şi a devenit un cunoscut fotomodel. El a apărut şi în spoturi publicitare la Connex, Amigo, Alexandrion sau Orbit.

Mai multe