Povara celebrităţii pentru Nicole Cherry: «M-am îngrășat de la stres!»

17 februarie 2018 14:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Faima nu vine fără sacrificii. Nicole Cherry, cântăreața care a cunoscut succesul la o vârstă foarte fragedă a mărturisit la o emisiune tv că presiunea de a fi vedetă e una incredibilă. Tocmai faptul că este recunoscută a determinat-o să fie stresată şi să-şi găsească refugiul în mâncare.

Nicole Cherry a simţit o presiune apăsătoare în perioada examenului de bacalaureat pe care l-a susţinut vara trecută. Cântăreaţa a povestit cât de greu i-a fost şi cuma simțit că tensiunea ajunge la cote maxime.

”A fost o periodă foarte dificilă pentru mine. Nu mă gândeam neapărat că nu iau Bac-ul, dar mă gândeam că trebuie să iau o notă onorabilă. Era o presiune foarte mare, pentru că mă gândeam că sunt un exemplu pentru mulți copii. Eram foarte stresată, chiar m-am și îngrășat în perioada aia. La un moment dat am avut coșmaruri, vedeam peste tot titlul «Nicole Cherry nu a luat Bacul». Am plâns, vorbeam cu mama și-i spuneam că nu iau Bacul. Dincolo de părinți, mi se părea că o țară întreagă avea așteptări de la mine”, a povestit Nicole Cherry la emisiunea "Dincolo de aparenţe". Solista a mărturisit că ar vrea să urmeze cursurile Facultăţii de Psihologie. 

Mai multe