Povestea magnatului indian, rege pe Litoralul românesc! A spart 30.000€ la Mamaia

3 mai 2017 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi indienii au copiii lor de bani gata! Weekendul trecut, Kumar Ladha a spart 30.000 de euro, doar într-o seară, pe şampanie fină, într-un club de fiţe de la malul mării. Femeile s-au lipit de el ca muştele când au văzut ”potenţialul”. Cine plăteşte de fapt pentru asta? Tatăl lui, care întoarce banii cu lopata în 20 de afaceri.

S-a dat sfoară în ţară, la sfârşitul acestui weekend, despre extravaganţa unui indian care a avut cea mai mare notă de plată de pe Litoral: 30.000 de euro!

A comandat nenumărate sticle de şampanie Armand Brignac Rose, una dintre ele de 6 litri, învelită în foiţă de aur de 24 de carate, pentru care a plătit 60.000 de lei, dar şi o sticlă de Armand de Brignac Jeroboam, în valoare de 22.500 de lei.

Pentru toate aceste băuturi extra fine şi deosebit de scumpe s-a făcut o precomandă, cu mai multe zile înainte ca indianul să ajungă în club. Transportul a fost adus cu pază, iar sticlele au fost deschise doar la comanda lui.

Să facem prezentările: Kumar Ladha. Căci el este ”indianul multimilionar” despre care nu mulţi ştiu că de fapt şi-a dat ”masterful” în petreceri pe Coasta de Azur şi la Miami, iar în ultimii doi ani a prins o slăbiciune pentru bătrâna staţiune Mamaia. Prietenii lui cei mai buni din România sunt chiar patronii clubului unde şi-a făcut de cap weekendul trecut.  Este limpede că indianul vrea să impresioneze de fiecare dată, mai ales că are o slăbiciune pentru românce, şi româncele pentru el. Nu debordează de sex appeal, însă de bani da!

 

Mai multe