Povestea româncei sărace, ajunsă în elita mondială a modei

24 mai 2017 22:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

I se spune ”Cenușăreasa de România”, datorită poveștii de viață impresionante pe care o are. Ironizată în copilărie pentru alura sa, îmbrăcată în haine sărăcăcioase din cauza traiului modest, Elena Baguci a demonstrat unei lumi întregi că nu contează de unde provii, ci ce ești dispus să faci pentru visurile tale.

Elena a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, defilând pentru cele mai mari case de modă și îmbrăcând hainele celor mai cunsocuți designeri. Pare că a dus o viață lipsită de griji, oferindu-i-se totul pe tavă, însă povestea ei este desprinsă din filme, potrivit adevărul.ro

Născută în satul Chirnogi, din județul Călărași, la data de 28 octombrie 1986, celebrul model a dus o viață modestă, jucându-se pe ulița satului îmbrăcată în cele mai ieftine haine. La vârsta de 14 ani, fetița din Călărași a fost remarcată la un casting și de atunci viața ei a luat o întorsătură drastică.  Elena a început să cucerească cele mai mari podiumuri din Europa, iar marile case de modă au dorit s-o vadă îmbrăcată în hainele lor.

Pe lângă faima pe care a primit-o odată cu  defilările pentru cele mai însemnate case de modă și designer celebrii, Elena a fost și prima româncă ce a apărut pe coperta revistei Vogue, iar la nici 19 ani, aceasta a devenit imaginea parfumului ”Gold”, al casei de modă Donna Karan, pentru care a semnat un contract de 700.000 de dolari.

Chiar dacă celebritatea a copleșit-o, Elena nu a uitat de unde a plecat și s-a întors acasă. Din toamna anului trecut, modelul s-a întors în România și s-a înscris la facultate.

Mai multe