Poza care a scandalizat prietenii Oanei Lis. «Sper că e o glumă!»

31 mai 2017 22:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Lis (37 de ani), este o personalitate destul de controversată la noi în țară. Cu toate acestea, ei se pare că nu-i prea pasă și nu ia în serios remarcile și răutățile oamenilor. Recent, Oana a publicat pe contul său de Facebook, o fotografie care a contrariat internauții.

Oana Lis l-a cunoscut pe Viorel Lis pe când aceasta avea 19 ani. De atunci a intrat în atenția publicului prin directitudinea cu care spune lucrurilor pe nume, chiar dacă mulți nu sunt de acord cu remarcile și argumentele acesteea. Recent, Oana a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care iese dintr-o toaletă de țară, din fundul grădinii.

Îmbrăcată într-o salopetă roșie, cochetă și cu ochelari de soare, Oana iese grațioasă din WC-ul ”mamaiei”, ținând mai multe bucăți de ziare în mână.

”În fundul curții, la mamaie, la țară! Nu uita niciodată de unde ai plecat!??, a fost descrierea Oanei, atașată pozei publicate.

Cum era de așteptat, fotografia a generat mai multe reeacții din partea internauților, reacții nu tocmai pozitive pentru ea și imaginea ei.

”Cu ziarele alea te-ai șters la fund. Sper că e o glumă și bunica ta are o toaletă în casă”, ”de ce ți-ai făcut poză acolo” sau ”ai uitat de coceni”, au fostdoar câteva comentarii strânse la poza Oanei.

Mai multe