Poze senzaționale cu Matilda Pascal Cojocărița în butoi, sub cerul liber. Solista tânjește după distracțiile de odinioară

17 decembrie 2020 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu e prima oară când interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa (60 de ani) se bălăcește în butoiul cu apă fierbinte, sub cerul liber, la o cabană din Colibiţa, din Judeţul Bistriţa Năsăud. Zilele trecute, ea a scos de la naftalină câteva imagini mai vechi, care au făcut furori, pe Facebook.

Matilda Pascal-Cojocărița (62 ani) face baie în aer liber, în plină iarnă. Nonconformista interpretă de muzică populară și soțul acesteia, violonistul și dirijorul Ștefan Cigu, s-au bălăcit în aer liber, în costume de baie, într-o cadă de lemn tradițională. Distracția nu a avut loc acum, ci pe vremea când pandemia nu ne punea atâtea bariere, însă solista și-a amintit cu plăcere de acea distracție inedită și a pus recent imaginile pe Facebook. "E o nebunie, un adevărat răsfăţ. Apa era chiar fierbinte, iar afară era frig. Ne-am relaxat şi ne-am simţit tare bine", ne povestea solista despre momentul respectiv.

Cântăreața de muzică populară e bunică de patru ori, de două ori de la fiul ei, Alin Pascal, și de alte două ori de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei. Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu locuiesc în orașul Bistrița Năsăud și merg deseori la Colibița, în vacanță. Ei mai au o casă la Sovata, unde mai evadează din cotidian, cu prietenii.  

Citește și:

Cum arată primul soț al Matildei Pascal Cojocărița și ce zice despre mariajul ei cu Ștefan Cigu

Miss România, pe val cu covrigăria. Matilda Pascal Cojocărița: «De 21 de ani vindem covrigi». Care e secretul afacerii

Mai multe