Premieră la "Masked Singer"! Ilie Năstase s-a demascat singur, "sufocat" în costumul Bufniței: "M-au durut toate! Spondiloza!”

9 septembrie 2021 23:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moment nemaîntâlnit joi seară, în prima ediție Masked Singer România sezonul 2. În costumul Bufniței a fost Ilie Năstase, însă fostul mare tenisman s-a demascat singur: nu a mai rezistat în costumul sufocant.

Masked Singer România, cel mai secretos show al momentului, a revenit cu sezonul 2 și cu multe măști spectaculoase, sub care se ascund celebrități una și una.Una dintre vedete a cedat însă presiunii și s-a demascat în direct, înainte de ultima jurizare. “Mi-e cald! Îmi dau masca jos!”, a spus personajul Bufnița, care s-a demascat, spre stupefacția detectivilor. Pe scenă, personajul Bufnița s-a declarat un mare cuceritor, iar melodia pe care a ales-o a fost una reprezentativă - "My Way", de la Frank Sinatra. Sub mască se afla nimeni altul decât fostul mare tenisman Ilie Năstase, care nu a respectat regulile show-ului. “E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul , spondiloza tot!”, a spus fostul mare tenisman.

Mai multe