Premieră la Vocea României! Două surori au cântat împreună pe scenă

20 septembrie 2019 22:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ediția difuzată vineri, 20 septembrie, la Vocea României a avut loc o premieră! Două voci au interpretat o piesă pe aceeași scenă, în același timp. Pe lângă asta, cele două interprete sunt și surori, iar asta le-a conferit o conexiune vocală impecabilă. Astfel că, vocile celor două surori au întors scaunele lui Smiley și Horia Brenciu.

Cele două și-au propus să facă pasul spre o scenă mai mare unde să-și poată demonstra talentul. Imediat ce piesa a început, antrenorii au fost intrigați de faptul că sunt două persoane care cântau în spatele lor. Pe Smiley și pe Horia Brenciu, vocile celor două le-au convins, iar în final, surorile au ales să meargă mai departe cu Horia Brenciu, simțindu-se mai conectate cu sitlul lui muzical. 

După mai multe glume între jurați și cele două surori care locuiesc la Paris, cele două au ales echipa lui Horia Brenciu pentru a continua parcursul muzical la Vocea României. 

Smiley nu a rezistat să nu le aprecieze «dotările» fizice amândurora. „Un bărbat heterosexual nu poate să nu vă vadă picioarele superbe”, a declarat Smiley. 

Mai multe