Premieră la X-Factor! Au cântat perfect, dar au fost eliminați dintr-un motiv halucinant

7 decembrie 2017 23:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un moment nemaivăzut la „X-Factor”! Deși au cântat fantastic împreună și l-au impresionat pe solistul Carla’s Dreams, juratul îndrumător care decis cine merge mai departe în competiție, au fost eliminați din concurs dintr-un motiv halucinant. S-a lăsat cu lacrimi și suspine!

Ana Văsâi și Teodor Debu s-au remarcat la „X-Factor” ca doi participanți care au concurat la audiții separat, chiar dacă se cunosc, sunt prieteni și colegi de bancă la liceu. În preselecții, doar Ana a trecut mai departe (cu trei de „da”), în timp ce Teo ar fi trebuit să părăsească „X-Factor” încă de atunci, primind doar doi de „da”.  Juraților li s-a părut însă că vocile celor doi concurenți s-ar completa bine una pe cealaltă împreună, așa că, în premieră, i-au sfătuit să formeze un duo care a avut succes și au ajuns până la etapa scaunelor, din 7 decembrie.

Ana și Teo au interpretat foarte bine o piesă a lui Ed Sheeran și au avut o mare șansă de a trece mai departe și poate chiar a ajunge în finală. Solistul trupei Carla’s Dreams, recunoscut pentru severitatea alegerilor concurenților, le-a pus însă simpla întrebare dacă își doresc să meargă mai departe în competiție, probabil nici el n-a bănuit că acea întrebare avea să fie decisivă. În timp ce Ana a răspuns entuziasmată că vrea să avanseze în concurs, Teo a răspuns sec și „sictirit” (după cum a spus Carla’s Dreams): „Îmi e indiferent”.

Acest răspuns l-a determinat pe juratul îndrumător să îi elimine imediat din competiției, chiar dacă au cântat foarte bine: "Ok, atunci, în premieră la «X-Factor», la revedere, băieți!", le-a spus juratul. Ana a fost șocată de ce a spus prietenul și colegul său de bancă, dar solistului Carla’s i-a fost cât se poate de clar că Teo nu și-a dorit să fie la „X-Factor”, dar i-a ruinat, în schimb, visul Anei.

Fetei nu i-a venit să creadă și a avut nevoie de câteva momente să realizeze ce i s-a întâmplat (mai ales că ea ține foarte mult la amicul său), dar, odată ce a conștientizat, a izbucnit în plâns și s-a supărat profund pe Teo: „Te urăsc din toată inima, nu mai ai ce discuta cu mine, nu pot să cred că mi-ai făcut asta”, a mărturisit Ana, printre lacrimi, părăsind scena.

Jurații, spectatorii și concurenții aflați în Camera Verde au fost uimiți de ce afirmația lui Teodor, dar acesta nu a părut foarte deranjat de faptul că toată munca lui și a Anei s-a dus de râpă în doar i clipă. Solistul Carla’s a fost de neînduplecat, în ciuda rudăminților Deliei, dar juratul a precizat că atitudinea „sictirită” a lui Teo i-a spus mai mult decât ar fi trebuit și consideră că a luat cea mai bună decizie, deși, a mărturisit că îi pare rău pentru Ana.

Mai multe