Premieră la X Factor: un fost finalist e din nou concurent

16 septembrie 2016 23:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Premieră pe scena sezonului șase de "X Factor"! Un concurent de anul trecut s-a întors la emisiune. Și nu oricare concurent, ci unul dintre finaliștii sezonului cinci. A ajuns în marea finală, în ultimii patru, alături de Bravissimo, trupa de nouă tenori care a uimit publicul X Factor 2015, dar unul dintre membrii formației, Marcel Roșca și-a spus că finala nu i-a fost de ajuns, așa că și-a mai dorit și șansa de a fi apreciat și din postura de cântăreț solo.

A ascultat-o pe Delia, care i-a spus sezonul trecut că are toate șansele și dacă ar concura de unul singur. Drmurile sale și ale colegilor din Bravissimo s-au despărțit, iar Marcel și-a jucat cartea și anul acesta.

"Nu mai sunt în Bravissimo, am venit de unul singur. Știam lucrul acesta de anul trecut", a declarat Marcel la urcarea pe scenă, înainte de a începe să cânte "Runnin'", piesa interpretată de Beyonce și Naughty Boy.

Solistul Carla’s Dreams era singurul care nu-l știa pe Marcel, dar a fost impresionat încă de la primele versuri cântate de acesta. La sfârșitul interpretării, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Andrei Țăruș, solistul mascat din Republica Moldova, l-au aplaudat în picioare pe fostul component al trupei Bravissimo.

Mai multe