Premieră la X-Factor! Unul dintre jurați și-a schimbat votul pentru un concurent

13 octombrie 2017 23:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jurații de la „X-Factor” au fost puși în fața unei situații nemaintâlnite! Pentru prima dată în istoria competiției, unul dintre jurați a ales să-și schimbe votul de dragul unui coleg jurat.

Pe 13 octombrie, la „X-Factor”, Adrian Negru, un concurent din Chișinău, i-a pus în dificultate pe cei patru jurați, în special pe Horia Brenciu, care a regretat primul vot negativ pe care l-a dat.

Concurentul a mărturisit că își dorește să devină cel puțin la fel de bun ca solistul trupei Carla’s Dreams și eventual, „să-i fure fanii”. Adrian a interpretat pe scenă o creație proprie, o piesă scrisă chiar de el, deși are doar 18 ani. Solistul de la Carla’s Dreams și Delia au fost plăcut impresionați de timbrul vocal al concurentului, fiind într-adevăr o reprezentație unică, dar nu la fel au crezut și Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr.

La început, Adrian Negru a primit doar doi de „Da”, ceea ce a însemnat că nu ar putut trece mai departe în concurs.  Dezamăgit că ar putea pierde un concurent talentat (Brenciu i-a dat „Nu” pentru că nu a înțeles prea bine ceea ce a spus), Carla’s a încercat să-l convingă pe Brenciu să-și schimbe votul. L-a rugat să facă o „mânăreală”, după cum s-a exprimat metaforic solistul și a reușit. În cele din urmă, Brenciu a acceptat să-și schimbe votul la scurt timp după ce concrentul abia părăsise scena.

„Eu aș schimba votul doar pentru că eu țin la Carla”, a mprturisit Brenciu, apoi l-au chemat pe Adrian Negru înapoi pe scenă pentru a-i da verdictul. „N-ai luat 10 pentru mine, ai luat 7 pentru mine. Vreau să cred că nu facem altceva decât să dăm o șansă unui tânăr.”

În acest fel, Adrian Negru a trecut mai departe în concurs cu trei de „Da”.

Mai multe