Premiile Showbiz-ului Românesc decernate la Castelul din Inima Capitalei

5 februarie 2018 12:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele mai spectaculoase premii acordate de o televiziune din țara noastră - Star Awards 2017 - au fost decernate, în urmă cu doar câteva zile, la Le Château.

În decorul somptuos al Castelului din Inima Capitalei au fost prezente numeroase vedete de prim rang, printre aceștia aflându-se cei mai cunoscuți cântăreți, bloggeri, actori și vedete de televiziune, precum Cristi Minculescu, Gabriel Cotabiță, Ion Dichiseanu, Andreea Bălan, Alina Eremia sau Oana Zăvoranu.

La categoria "Forever Star - Premiul pentru întreaga carieră", trofeul a fost acordat maestrului Ion Dichiseanu, care a ținut să le mulțumească, de pe scena Le Château, celor care l-au votat și l-au susținut. Seara a continuat în același spirit, așa că ”Premiul de Excelență” i-a fost acordat lui Horia Moculescu, iar cel care i-a înmânat trofeul a fost nimeni altul decât Cristi Minculescu. Printre câștigători s-au aflat și Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, care au câștigat premiul pentru "Cuplul anului”, fiind votați în număr foarte mare de fanii lor. A urmat apoi categoria "Star Sport”, acolo unde trofeul i-a revenit Simonei Halep, care a fost reprezentată de tatăl ei. Rămânând în zona sportivă, ”Premiul de Excelență” la categoria Sport i-a fost acordat lui Anghel Iordănescu.

A urmat apoi un spectacol de zile mari la Castel, pus în scenă de Alina Eremia, câștigătoarea trofelului "Hit-ul anului", pentru melodia ”Poartă-mă”. Un moment extrem de emoționant al serii a fost decernarea premiului ”Star special”, acordat profesorului Leon Dănăilă, pentru viața dedicată medicinei. Polivalența Le Château a fost pusă în evidență, încă o dată, la show-ul Andreei Bălan, acolo unde luminile, muzica și sincronizarea perfectă a dansatorilor au creat o atmosferă unică pentru participanții la ceea ce a fost cea mai fierbinte seară de ianuarie de la Castel. 

Mai multe