Preselecţii Masterchef. Caravana se întoarce la Bucureşti

4 iunie 2015 12:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Visează să ajungă bucătari de top, aşa că numărăul celor care se înscriu la preselecţii Masterchef să dea o probă culinară este în continuă creştere. Weekendul trecut, pasionaţii de gătit din zona Moldovei şi-au dat întâlnire la Iaşi. Peste câteva zile, aspiranţii la un loc în bucătăria concursului au ocazia să-i impresioneze pe chefi la preselecţii Masterchef care au loc la Bucureşti.

Odette Mândruţă, finalista sezonului precedent, a fost prezentă la Iaşi si i-a sfătuit pe candidaţii la MasterChef să nu aibă emoţii şi să se înscrie cu inima deschisă.

Preselecţii Masterchef. Odette Mândruţă şi Paul Siserman, prezenţi la Iaşi

Tânăra nu a fost singura care i-a încurajat pe cei prezenţi la preselecţii Masterchef. Alături de ea s-a aflat fostul ei coleg de la emisiune, Paul Siserman. Acesta a fost plăcut surprins de preparatele prezente la Iaşi. "Am văzut multe preparate interesante, oamenii vor să demonstreze că sunt pasionaţi şi că au abilităţi culinare. Am un sfat simplu pentru viitorii concurenţi. Să fie naturali, creativi, inventivi şi să-şi prezinte preparatul fără emoţii", a spus Paul Siserman. De la preselecţiile din Iaşi nu au lipsit preparate dulci care au impresionat prin ingrediente variate precum petale de trandafiri, sirop de arţar, pere confiate sau rubarbă. La felul principal, preparatele au fost şi ele dintrecele mai sofisticate. Candidaţii au ales piure de morcovi cu pere dulci, piept de raţă pe pat de legume orientale sau ruladă de viţă.

Preselecţii Masterchef. Un nou show începe din toamnă la Pro Tv

Timp de cinci sezoane, Masterchef a reunit oameni din toate colţurile ţării, care au reuşit, sub îndrumarea chefilor, să treacă de la pasiune la excelenţă gastronomică. Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean sunt pregătiţi să le dea o şansă şi altor pasionaţi să demonstreze cât sunt de creativi şi cât de bine pot combina ingredientele. Duminică, 7 iunie, preselecţiile MasterChef continuă la Bucureşti, Hotel Ibis Gara de Nord, începând cu ora 09:00. Toţi cei pentru care bucătăria reprezintă pasiune, un stil de viaţă sau pur şi simplu o necesitate, au şansa de a prinde un loc în bucătăria MasterChef. În această toamnă se anunţă o competiţie dură. Cei trei chefi vor testa priceperea, curajul, dar şi nervii concurenţilor la probe noi şi teste sub presiune.

Preselecţii Masterchef. Show-ul culinar a prins la public

Încă de la primul sezon, MasterChef a fascinat milioane de români cu probe și reţete spectaculoase. Competiţia culinară a fost lider absolut de audienţă cu toate sezoanele difuzate. Înscrierile pentru preselecții continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro. Noul sezon va reuni concurenți extrem de pasionați, dornici să ducă la perfecțiune pasiunea culinară și să demonstreze că merită să câștige titlul de MasterChef 2015!

Preselecţii Masterchef. Câştigătorul, premiat cu 50.000 de euro

Primul câştigător al concursului culinar a fost Petru Buiuca. Au urmat Aida Paraşcan, Jesica Zamfir şi Ciprian Ogarcă. Concurenţii care au  intrat în posesia marelui premiu, au câştigat 50.000 de euro. 

Mai multe