Prezentatorul Eurovision cere 720.000 € pe viloiul cu 8 camere

7 martie 2016 7:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scoate hit după hit, are concerte pe bandă rulantă alături de Vunk, iar acasă se bucură de o familie frumoasă, mai ales că anul trecut s-a însurat şi a devenit tată. Un singur of are Cornel Ilie, prezentatorul Eurovision de anul acesta: nu reuşeşte să scape de un viloi cu 8 camere, ridicat pe un teren de 2.000 de metri pătraţi.

Prezentatorul show-ului Eurovision de anul acesta de la TVR, dar şi solistul de la Vunk, Cornel Ilie (39 de ani), are o mulţime de proiecte profesionale, însă până acum a îmbinat frumos cariera cu viaţa de familie. Anul trecut s-a însurat cu Eliza, iar în toamnă a venit pe lume fetiţa lor, Zara Ecaterina. Pentru ele, cântăreţul s-a pus pe treabă şi a construit o casă spaţioasă, unde să se retragă la bătrâneţe.

Însă planurile făcute în doi s-au dat peste cap radical, iar soţii Ilie au decis să vândă locuinţa, căci pare a fi prea mare pentru doar trei suflete. Casa se află în imediata apropiere de autostrada Bucureşti-Ploieşti, lângă Complexul Astoria. Are deschidere de 50 de metri la lacul Snagov, terenul e de 2.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa imobilului e de 800 de metri pătraţi. Vila are gaze, apă caldă, canalizare şi electricitate, parchet şi lambriuri din lemn vechi de stejar, iar zidurile sunt din cărămidă de 36 cm grosime. Imobilul are un beci, parter, etaj 1, mansardă locuibilă şi foişor la ultimul nivel. În total sunt 8 camere, un living, 4 băi, iar proiectul permite construirea a cel puţin 4 camere în plus. Preţul cerut de Cornel îţi ridică uşor tensiunea, iar până în prezent, solistul nu a găsit nici un client. “E o casă în care mi-am făcut ziua de naştere de vreo două ori, câteva grătare cu mulţi prieteni, plus o sesiune de înregistrări cu Vunk. E casa făcută de familia noastră, dar în care nu am apucat să locuim. Avem alte planuri, acum e la vânzare şi sper să găsesc cumpărător. E un loc superb, rupt de lume, mai ales că nu există decât un vecin”, spune Cornel Ilie. Cât a fost plecat la Baia Mare, acolo unde aseară a avut loc finala naţională Eurovision, solistul a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care le reaminteşte prietenilor şi fanilor că vila e în continuare la vânzare. “Cât timp sunt la Baia Mare, la Eurovision, vă aduc aminte că mi-am făcut nişte planuri şi, uite-aşa, vând casa asta în care am strâns câteva amintiri”, a spus Cornel

Galerie Foto Eurovision 2016

Mai multe