Prima declaraţie a Nataliei Mateuţ despre condamnarea la închisoare

16 iunie 2014 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Natalia Mateuţ a negat faptul că ar fi fost condamnată la o lună de închisoare cu executare. Fotomodelul susţine că a fost achitată în dosarul despre care se vorbeşte şi că e vorba numai despre o ştire nedocumentată.

Natalia Matuţ a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Răi da buni" despre informaţia potrivit căreia ar fi fost condamnată la o lună de închisoare cu executare, pentru că ar fi făcut cumpărături cu carduri clonate.

„Nu mă aşteptam ca după 2 ani când eu am fost achitată să primesc această lovitură. Mie nu-mi face absolut deloc cinste acest titlu, pentru că am şi eu visuri, planuri şi nu vreau să-mi fie murdărită imaginea. Am fost achitată şi atât. M-am simţit groaznic când m-au sunat colegii, care mă întrebau ce se întâmplă când eu ştiam că nu e adevărat. Dacă făceam aceste cumpărături, eram demult în închisoare. Am stat 3 zile în arest preventiv, am fost cercetată şi achitată. Nu mai vreau să reiau această poveste. Ultima dată am fost la Amsterdam în urmă cu 3 ani, în luna aprilie. În această lună de „închisoare" vreau să-mi fac treaba cât mai bine la „Răi da buni", să aducem cât mai multe exclusivităţi", a spus Natalia Mateuţ.

Declaraţia vedetei Antena 2 sunt susţinute şi de avocatul acesteia, Gheorghiţă Mateuţ, care spune că sentinţa în acest dosar a fost dată în urmă cu doi ani.

„Nici vorbă. E o propunere de luarea unei măsuri prevenite, care a fost respinsă de magistraţii tribunalului din Amsterdam. Soluţia finală a fost de neurmărire, dată în procedura preliminară, care echivalează cu o sentinţă finală dată de o intanţă de fond. S-a deschis un proces în România, care se află în fază de Cameră preliminară, în care o să invoc această decizie luată în Amsterdam. Sentinţa s-a pronunţat în urmă cu aproximativ 2 ani, dar nu poate fi vorba despre o condamnare pentru că nu s-a început un proces în acest sens", a declarat avocatul Nataliei Mateuţ, Gheorghiţă Mateuţ.

Mai multe