Prima imagine cu bărbatul care a făcut-o mamă pe Mădălina Pamfile

26 decembrie 2018 15:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tablou e familie fericită pe care Mădălina pamfile ni-l oferă de Crăciun. Focoasa brunetă a pozat pentru prima dată alături de bărbatul care o face fericită și căruia i-a dăruit o minunăție de fetiță. Pe lângă bebeluș, cei doi mai au lângă ei un băiețel, care poate fi judecând după descriere fiul dintr-o altă relație al iubitului Mădălinei.

S-a elucidat misterul. Bărbatul care a cumințit-o pe Mădălina Pamfile și i-a oferit o familie a acceptat să apară alături de fosta asistentă tv într-o imagine pe rețelele de socializare. Până acum, bruneta a fost extrem de atentă la ce publică pentru fani și prieteni, lăsând să se vadă doar o parte a vieții ei de familie, cea de mămică implicată, nu și de iubită. De Crăciun însă, Mădălina Pamfile și iubitul ei au pozat ca un cuplu fericit cu doi copii, o fetiță și un băiețel, ambii semănând leit cu partenerul brunetei.

Mădălina Pamfile și-a creștinat fetița în urmă cu trei luni

Vedeta a născut natural în Spania, țara care locuieşte şi tatăl copilului ei, în urmă cu aproape jumătate de an. La botezul celei mici de la finele lui septembrie, Mădălina Pamfile a publicat o imagine în care iubitul îşi ţine în braţe fetiţa, dar a preferat să nu-i dezvăluie chipul.

Acum, însă s-a decis să dea cățile pe față și să nu-l mai ascundă pe bărbatul iubit.  

Viaţa Mădălinei Pamfile poate fi oricând subiectul unei telenovele. Supranumită “eleva lui Radu Mazăre”, datorită relaţiei cu ex-primarul Constanţei, bruneta de 25 de ani a deveni mămică de fetiţă pe 9 iulie și de atunci întreaga ei viață s-a schimbat.

Citește și:

Cine a lăsat-o gravidă pe Mădălina Pamfile înainte de divorţ

Mădălina Pamfile a divorţat! Fosta iubită a lui Mazăre s-a ales totuşi cu 25.000 de euro

Mai multe