Prima imagine cu bebelușul Adelei Popescu

19 iunie 2016 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popeascu a îngroșat de curând rândul proaspetelor mămici din showbiz-ul românesc, atunci când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Radu Vâlcan. Ziua de 11 iunie a fost cea mai fericită pentru celebrul cuplu, iar fanii vedetelor au așteptat de atunci prima imagine cu băiețelul mult dorit.

Iată că și clipa aceea a sosit, căci actrița a împărtășit cu admiratorii de pe Facebook o fotografie din intimitatea familiei, cu micul Alexandru în prim-plan. Internauții au fost "topiți", căci au reacționat degrabă, iar în doar 10 minute, poza cu piciorușele bebelușului, mângâiate de mâna mamei lui a strâns peste 6000 de aprecieri.

Despre numele pe care l-a ales, Adela a declarat: "Numele pe care l-am ales a fost o dorință a tatălui lui. Pe băiețel, pe bebeluș îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este și nume de sfânt. E un nume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelasi timp, are o semnificație aparte".

Mai multe