Prima imagine cu bebelușul Alessiei! Artista este în al nouălea cer

1 ianuarie 2018 11:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Revelion în trei pentru Alessia și soțul ei, Ionuț. Cuplul este în culmea fericirii de când artista a adus pe lume în urmă cu doar câteva zile un băiețel perfect sănătos. Cântăreața a născut la un spital de stat din Capitală.

Alessia a intrat în noul an mămică de băiat. Cântăreaţa a născut vineri (29 decembrie) și de atunci nu-și mai încape în piele de fericire. Blonda a mai are o fiică adoptată, Gabriela Bibi, în vârstă de 17 ani. 

Alessia (34 de ani) trversează cea mai frumoasă perioadă a vieții. Ea a intrat oficial în concediu de maternitate de vineri când a dat naștere unui băieţel perfect sănătos. Artista a confirmat ştirea cu un mesaj simplu pe contul ei de Facebook prin care a asigurat pe toată lumea că atât ea, cât şi bebeluşul se simt bine și a revenit în noaptea de Revelion cu o fotografie emoțioantă cu băiețelul ei.

“Îți mulțumesc pentru tot, Doamne. Le mulțumim familiilor noastre pentru tot ce fac pentru noi. Suntem fericiți că le-am oferit cel mai frumos început de an! La mulți ani, tuturor. Vă mulțumim pentru toate mesajele. Să aveți un an așa cum vă doriți. Multă sănătate tuturor”, a scris vedeta.

Alessia are o relaţie cu Ionuţ, cu care a decis să se căsătorească după 11 ani de relaţie.

Mai multe