Prima imagine cu bebeluşul Alinei Puşcaş! FOTO

2 septembrie 2015 14:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Puşcaş trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei: vedeta tv a devenit recent mamă şi e cum nu se poate mai mândră de micuţul ei, pe care l-a numit Alexandru.

Alina a publicat o imagine pe un site de socializare cu băieţul venit pe lume sâmbătă (29 august). În forografie se văd doar picioruşele foarte mici ale lui Alexandru, dar şi o babeţică pe care scrie "Born to be loved" (N.r.: Născut să fiu iubit)

"Exact, fetelor! Sunt aici acum! Fiţi pregătite pentru momentul în care eu, Alexandru, o să fiu mare! Iubirea noastră mică!", a fost mesajul care a însoţit imaginea cu bebeluşul Alinei Puşcaş. 

Tatăl copilului a fost alături de Alina la naşterea fiului

Alina (31 de ani) a născut sâmbătă un băieţel de 3.050 kg, perfect sănătos. Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme. “Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv... Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă”, a spus prezentatoarea show-urilor “Te cunosc de undeva!” și “Splash!”, de la Antena 1.

Alina a recunoscut, după lungi specualţii, că tatăl copilului e medicul stomatolog Mihai Stoenescu. De altfel, Click! i-a surprins pe cei doi la mare, într.un club, la începutul lunii august. “Mihai mi-a fost fost alături în permanență, a fost la fel de emoționat și fericit că, în sfârșit, și-a cunoscut fiul”, a adăugat Alina.

Imagini cu Alina Puşcaş şi tatăl copilului în club

Mai multe