Prima imagine cu bebeluşul lui Andrei Ştefănescu

28 februarie 2017 7:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Ştefănescu greu poate descrie în cuvinte ce simte de când a devenit tătic. În urmă cu trei zile, iubita artistului a născut un băieţel, Ayan Andrei,şi acum se reface după operaţia de cezariană pe care a suferit-o. Concurentul de la "Tte cunosc de undeva" a povestit emoţionat cum se simte de când şi-a văzut bebeluşul şi a împărtăşit cu fanii lui primele imagini cu cel mic.

Andrei Ștefănescu (39 de ani) este tată, iar noul "rol" îl copleşteşte! Iubita lui, Antonia, a născut sâmbătă seara un băiețel, Ayan Andrei, perfect sănătos. Micuțul a avut la naștere 53 de cm și 3,200 kg.

“Eram pe scenă, cu telefonul în mână, când am primit vestea că Antonia a născut. Imediat ce am încheiat concertul am fugit într-un suflet la spital, să-i văd. Sunt foarte fericit și extrem de emoționat. De altfel, îmi tremurau picioarele de emoție când am ajuns. Antonia a născut cu o săptămână mai devreme de data programată, însă totul este în regulă.

Trebuia să vină pe lume la 7 martie, dar a născut la 25 februarie. Este bine. A trecut printr-o operaţie complicată. Urmează tratament cu antibiotic şi antiinflatmatoare contra durerii şi s-a dat jos din pat, ceea ce mă bucură pentru că cel mic va avea nevoie de ea”, a povestit Andrei Ștefănescu la "Răi da' buni". Artistul a mărturisit că va intra în noua ediţie a show-ului transformărilor total nepregătit. "Nu am avut timp să învăţ piesa ce urmează să o cânt şi probabil că o voi face foarte rapid. Voi da de băut. Mă văd cu gaşca de la "Te cunosc". I-am transmis şi lui Liviu Vârciu să se ia şi la el, pentru că a venit momentul să fie din nou tată", a completat Andrei.  

Mai multe