Prima imagine cu fetița Sandei Nicola. De ce a ales jurnalista o maternitate de stat

27 februarie 2017 14:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sanda Nicola a făcut publică prima imagine cu fiica ei și a fostului purtător de cuvânt de la Palatul Victoria, din vremea guvernării Cioloș, Liviu Iolu. Jurnalista a explicat într-o postare pe contul personal de Facebook de ce a ales să nască la o maternitate de stat, și nu la o clinică privată.

Într-o perioadă în care se vorbește mult și nu în termeni tocmai favorabili despre spitalele de stat, jurnalista Sanda Nicola a ales să o aducă pe lume pe fiica ei la maternitatea Polizu din București. Sanda a născut o fetiță perfect sănătoasă joi, 23 februarie, adică de ziua lui Matei Corvin, cum a glumit știrista originară din Hunedoara.

Jurnalista a ales maternitatea Polizu pentru că acolo lucrează medicul care a urmărit-o și, cum a fost vorba despre o sarcină dificilă, Sanda nu ar fi acceptat să se lase pe mâinile altcuiva la final.

”Am fost întrebată de ce am ales Polizu și nu o clinică privată. Pentru că aici e medicul în care am încredere până la Dumnezeu și înapoi, dr. Diana Mergea. Practic dacă mi-ar fi propus să nasc în peșteră, în peșteră aș fi mers cu ea. Și pentru că am fost convinsă că secția de neonatologie de aici e una de top. Am stat destul de mult pe aici în ultimele luni, a fost o sarcină dificilă, am fost o pacientă capricioasă și foarte speriată uneori. Le mulțumesc mult pentru înțelegere tuturor celor de aici. Dragilor, ea e Agnes Iolu! Mâine ne externăm!”, a scris jurnalista pe contul personal de Facebook luni, 27 februarie, în dreptul primei imagini cu micuța Agnes.

Mai multe