Prima reacție a Laurei Bretan după ce nu a câştigat concursul America’s Got Talent

15 septembrie 2016 11:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Bretan (14 ani) a avut o reprezentație de excepție la concursul „America’s Got Talent”, interpretând alături de „Il Volo”, o trupă celebră de tenori italieni. Deși a fost la un pas de a câștiga premiul de un milion de dolari, acesta a fost obținut de o altă cântăreață în vârstă de doar 12 ani.

Laura Bretan a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel. Nu i-a fost prea greu să câștige competiția „Românii au talent”, dar se pare că „America’s Got Talent” a fost o adevărată provocare. Deși nu s-a clasat în topul 5 al preferințelor publicului american, mica soprană nu s-a arătat dezamăgită și este mândră că a avut o asemenea experiență – pentru ea, totul a fost ca o călătorie plină de peripeții.

Laura Bretan a cântat alături de formația de tenori "Il Volo"

Prima sa reacție a venit pe rețelele de socializare unde Laura Bretan a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în timpul concursului, dar și publicului care a votat-o. Ea a publicat o fotografie în care apare alături de membrii formației „Il Volo”, care au interpretat alături de ea în finală aria „Nessun dorma”, Giacomo Puccini.

De asemena, și-a schimbat imaginea de profil a contului de Facebook cu o fotografie în care apare alături de concurentul „Tape Face", care i-a încântat pe toți cu reprezentațiile sale umoristice și ingenioase. Se pare că indiferent de rezultat, Laura Bretan s-a simțit formidabil, fiind înconjurată de atât de mulți oameni talentați. Totodată, pe pagina sa de Twitter a primit numeroase aprecieri din partea americanilor care au votat-o.

Mai multe