Prima reacție a lui Aurel Tămaș după zvonurile că a divorțat. ”O să-i invit la chef”

12 februarie 2018 17:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

O nouă bombă a explodat în showbiz-ul românesc. De câteva zile umblă vorba că interpretul de muzică populară Aurel Tămaș a divorțat de Marieta, femeia cu care are un băiat de 17 ani. Artistul a negat aceste bârfe și chiar a fost amuzat.

Aurel Tămaș are 57 de ani de viață și 20 de ani de căsnicie cu cea de-a doua soție, pe nume Marieta. Zilele acestea s-a zvonit despre cei doi că au divorțat.

Se spune că nu iese fum fără foc, însă celebrul interpret din Cluj a negat aceste zvonuri. ”Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele în cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”,a declarat pentru Click!, Aurel Tămaș.

Mai multe