Primele cuvinte ale Ioanei Tufaru după ce a născut

9 octombrie 2015 18:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru a născut prematur, vineri dimineața (09 octombrie), după șapte luni de sarcină, un băiețel de numai 1,760 kilograme. Tufaru a început să aibă dureri insuportabile de joi seara, după care a chemat Salvarea și a născut de urgență la spital, prin cezariană.

Prospăta mămică a spus în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată pe Kanal D, că medicii sunt puțin îngrijorați pentru bebeluș. ”Ionuț mi-a fost alături. De joi seara am avut dureri. Copilul este foarte bine, este sănătos”, a mărturisit tânăra mămică.

Întrebată dacă l-a ținut în brațe, Ioana a dezvăluit că operația nu i-a permis să facă asta și nu-i va permite prea curând. ”Nu l-am ținut în brațe. L-a ținut o infirmieră, timp în care eu l-am pupat. Seamănă cu Ionuț. Este Ionuț în miniatură, este Ionuț întreg”, a povestit Ioana pentru Kanal D.

Ioana Tufaru a vorbit despre bebelușul ei

”Numele copilului este Luca Andrei George. Luca și Andrei, numele pus de noi, iar George, pentru că Becali a fost alături de noi. Îl vrem ca naș pe Becali. Nu l-am întrebat încă, dar îl vom anunța”, a mai spus Ioana.

Iubitul Ioanei Tufaru este în culmea fericirii și este nerădător să-și îngrijască bebelușul. ”M-am obișnuit cu ideea. Nu-mi va fi greu să schimb scutece. Știu să schimb scutece, știu de toate. Am mai avut o experiență în trecut, de care nu vreau să îmi aduc aminte” a mărturisit Ionuț.

Ioana este nărăbdătoare să-și ducă bebelușul acasă, chiar dacă nu are voie să-l țină în brațe. ”Eu vreau să-i fac prima băiță, dar îl va ține Ionut, pentru că nu am voie. Abia aștept”, a mai precizat Ioana.

Mai multe