Primele declaraţii ale Cristinei Stamate, după operaţia pe cord deschis

26 ianuarie 2015 22:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Cristina Stamate a trecut, săptămâna trecută, printr-o operaţie foarte grea, pe cord deschis.

După ce şi-a lăsat viaţa pe mâinile a 10 medici, care au operat-o pe cord deschis timp de şase ore, actriţa Cristina Stamate (68 de ani) se simte bine. Are un tonus şi le este profund recunoscătoare cadrelor medicale care i-au salvat viaţa.

Cristina Stamate nu ştia că are probleme cu inima şi a avut o adevărată surpriză în momentul în care i s-a spus că trebuie să treacă printr-o intervenţie atât de grea. La cinci zile după operaţie, ea a acordat un scurt interviu, pentru emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, în care a povestit cum se simte.

"Am făcut o operatie de triplu by-pass şi de valvă mitrală. E cea mai grea operaţie dintre cele pe cord deschis. Am avut norocul să mă întâlnesc cu nişte oameni minunaţi, am găsit un doctor căruia pacienţii îi spun Dumnezeu. Am cunoscut o doamnă anestezistă care este, pe cuvânt de onoare, magică.

Am avut încredere şi speranţă. Eu am umor şi spun că m-am tunat. Ziua operaţiei a fost aleasă cu două luni înainte. Eu nu am ştiut că am această boală, am crezut că am o insuficienţă respiratorie datorată de faptul că, acum mulţi ani, m-am lăsat de fumat. Dar nu ştiam că am probleme cu inima. Operaţia a avut loc miercuri (21 ianuarie) şi mi-am revenit relativ repede", a mărturisit îndrăgita actriţă.

Mai multe