Primele declaraţii ale Ginei Pistol despre relaţia cu Smiley: "Nu fac nimic greşit..."

28 septembrie 2017 8:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasa blondă a luat în sfârşit taurul de coarne şi a răspuns curiozităţilor despre relaţia ei cu unul dintre cei mai prolifici cântăreţi români, Smiley.

Extrem de secretoşi cu relaţia lor, Gina Pistol şi Smiley s-au ferit până acum să facă vreo declaraţie despre sentimentele care îi încearcă. Până acum, când fostul iepuraş Playboy a vrut să tune deasupra tuturor că nu este nimic imoral în ceea ce se întâmplă între ei. Însă nimeni nu a zis asta. 

"Sunt un om care este liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte. Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?", a spus Gina Pistol pentru revista Viva. 

Şi ca să vă daţi seama cât de îndrăgostiţi sunt cei doi, pe 1 Iunie, când Smiley a aniversat 10 ani de carieră solo printr-un concert grandios la Arenele Romane, blondina s-a aflat în primele rânduri, cu un aparat foto de gât. Și-a pozat iubitul non stop, a dansat și a fredonat toate versurile. Și din punct de vedere fizic, nu doar amoros, cei doi au trecut prin schimbări interesante. Gina a slăbit și și-a transformat abdomenul în “tablă de șah”, cu “pătrățele”, iar Smiley și-a lăsat părul lung și și-a făcut câteva codițe împletite. 

Mai multe