Primele declarații ale lui Feli după finala Eurovision. Ce le-a transmis câștigătorilor

26 februarie 2018 16:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși a fost preferata publicului în finala Eurovision, Feli nu a primit cele mai multe voturi, astfel că nu va reprezenta România la Lisabona. Publicul a ales piesa trupei The Humans ca fiind cea mai potrivită pentru a reprezenta țara noastră la Eurovision, unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale din lume.

Feli a mărturisit că favorita serii a fost muzica, și tot ea este și favorita ei pe viață. Artista a declarat că tăiește pentru muzică și face acest lucru din toată inima. Ea le-a urat mult succes căștigătorilor și speră să se audă și o piesă în română curând la Eurovision.

„Eu cred că favorita serii a fost muzica şi a contat ca întotdeauna părerea telespectatorilor despre ea. Tot ea, muzica, este şi favorita mea pe viaţă. Pentru muzică trăiesc şi muzică fac din tot sufletul meu, fiecare trăire a mea de dragoste, pasiune, de of sau de bucurie o transform în piesă. Vă mulţumesc tuturor pentru voturi, încurajări, reacţii. Vă iubesc pentru că îmi ascultaţi sufletul cum cântă! Şi bravo, The Humans, aveţi o piesă blană, abia aştept să se audă din nou muzica românească la Lisabona. Mulţumesc! Sunteti numa’ buni de iubit!”, este mesajul transmis de Feli.

Mai multe