Primele declarații ale lui Marius Elisei, după ce a divorțat de Oana Roman: „E o zi cu soare”

15 februarie 2021 19:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar, iar la scurt timp aceștia au avut și primele reacții cu privire la acest eveniment. Marius, fostul soț al Oanei, a fost destul de atent la ceea ce a declarat, spunând că pentru el aceasta a fost o zi cu soare.

Divorțul a fost unul amiabil, cei doi semnând actele la notar, în mare secret, feriți de ochii presei. „Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult. Nu sunt într-un loc potrivit”, a spus Marius Elisei, pentru Fanatik.ro, imediat după ce a semnat actele de divorț.

Iată că, după mult timp în care amândoi au făcut eforturi substanțiale pentru a-și rezolva problemele din căsnicie, a venit momentul finalului, iar aceștia și-au spus adio la notar. 

Ce a declarat Oana Roman la scurt timp după semnarea actelor de divorț

 Deși toată lumea mai spera la o împăcare între cei doi, iată că, de data aceasta, Oana și Marius au divoțat după șase ani de căsnicie. Oana Roman tocmai s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Egipt, împreună cu fiica ei Isabela (6 ani). La întoarcerea din vacanță, iată că pe Oana o aștepta surpriza: divorțul la notar.

De asemenea, Oana Roman le-a împărtășit fanilor de pe contul de socializare cum va decurge ziua ei. „Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Marius Elisei s-a mutat din casa Oanei Roman înainte de Crăciun

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman, chiar înainte de Crăciun, cu tot cu afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. Nu e prima dată când ce doi se despart din diverse motive, de fiecare dată Marius întorcându-se acasă, la soție și la copil. De această dată însă despărțirea dintre Oana și Marius este definitivă, ba chiar pecetluită de certificatul de divorț.

Mai multe