Primele declarații ale lui Stephan Pelger, după ce a fost bătut și jefuit la Cannes: «M-au tranchilizat»

13 august 2018 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designer-ul Stephan Pelger a avut parte de un weekend de coșmar la Cannes, după ce a fost atacat, bătut crunt și jefuit, de către două femei. După ce și-a mai revenit din șocul suferit, Stephan a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum s-a petrecut întregul incident nefericit. Creatotul de modă susține că cele două agresoare sunt, în prezent, căutate de către forțele de ordine.

Creatorul de modă Stephan Pelger a detaliat modul în care a fost agresat fizic de două femei, acestea jefuindu-l ulterior. Designer-ul împărtășise deja întâmplarea cu prietenii săi virtuali de pe rețelele de socializare, alături de o poză în care acesta era rănit grav în zona feței, însă acum a dezvăluit noi detalii cu privire la incidentul care l-a speriat de moarte, așa cum acesta a mărturisit. 

„M-au bătut, maltratat, m-au ținut cu piciorul de gât, o să fiu cusut pe față în seara asta. Mi-au furat toate bijuteriile și m-au lăsat chiar și fără pantaloni. Am ieșit din club să iau taxi în momentul în care am fost împins într-o mașină. Nu știu dacă m-au urmărit că eram îmbrăcat mai sofisticat, dar în general te uiți cum e omul imbrăcat, mi-au luat și pantofii. M-am trezit în câmp plin de sânge, m-a gasit o femeie și m-a dus la spital. Ele sunt căutate acum pentru tentativă de omor și furt. M-am trezit pe niște dealuri la Cannes, m-au tranchilizat, m-am trezit atunci cand m-au împins, am vrut să sar din mașină în mers. Vorbeau în magrebiană, nu erau franțuzoaice, auzeam ceva de pistol, am vrut să sar din mașină. M-au dus la o parcare și a început măcelul. Plângeam și voiam să le dau tot ce vor, mi-au luat tot. M-au lovit cu bocancii în față. Ceasul de la mână valora câteva mii, vorbim de zeci de mii de euro”, a povestit Stephan Pelger, pentru Antena Stars. 

Mai multe