Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că va mai avea încă o fetiță

30 octombrie 2018 23:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt foarte fericiți de când au aflat că vor mai avea încă un copil. Cei doi, deși nu și-au programat cea de-a doua sarcină, sunt extrem de bucuroși că vor deveni părinți, mai ales că au afla și care este sexul celui de-al doilea copil pe care Gabriela îl va aduce pe lume.

Tavi Clonda este mândru că va fi tată din nou și mai ales pentru o fetiță, deoarece ea a declarat că se înțelege foarte bine cu fetițele și va ști cum să le împace pe cele două surori atunci când se vor certa.

"Vestea a venit aşa, pe nepusă masă pentru amândoi, atât pentru mine cât şi pentru Gabriela. Nu ne aşteptam. S-a întâmplat, nu ne aşteptam şi a venit cu testul ca în filme, ştii.. uite ce avem aici. Băi nu se poate, hai să vedem. A fost tot într-un weekend, aşa cum a fost şi cu Victoria şi am fost surprins plăcut şi fericit. Majoritatea prietenilor se aşteptau să facem un băieţel. Eu m-am bucurat enorm, mie îmi plac fetiţele. Eu o să ştiu să le împac pe amândouă când o să se certe, pentru că o să fie şi un moment din ăla la un moment dat. Ce să spun? Are tata acasă trei fetiţe. Una mai mare şi două mai mititele. O să aibă tata grijă de toate fetele lui. Victoria nu conştientizează, dar ceva feeling-uri începe să aibă pentru că ne aude pe noi în casă cum vorbim, cum vorbim cu bebeluşul şi atunci uşor uşor o să îşi dea seama că este vorba este o altă fiinţă, să zic aşa, o altă energie, o altă dragoste. Ne căutam pe cineva să aibă grijă, o bonă să vină în permanenţă să ne ajute cu cea mică şi cu cea mică. Vom avea nevoie de ajutor", a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Mai multe