Primele declarații ale lui Toni Grecu, bolnav de Covid-19: ”Nu e o formă ușoară!”

21 ianuarie 2021 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Comediantul şi realizatorul de televiziune Toni Grecu este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", din București, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Toni Grecu a dezmințit zvonurile că ar fi fost internat la Terapie Intensivă, dar a recunoscut că s-a confruntat cu o formă gravă a bolii.

Fondatorul grupului Divertis a declarat joi, pentru Paginademedia.ro, că tratamentul administrat de medici a început să-și facă efectul, i-au revenit mirosul şi gustul, dar încă oboseşte foarte repede.

„Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a explicat Toni Grecu pentru sursa citată.

Soția lui Toni Grecu: ”După o săptămână, simptomele au devenit mai serioase”

Soția realizatorului de televiziune a dezvăluit pentru Libertatea cum a evoluat boala în cazul soțului ei. ”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu pentru sursa citată.

Pe 30 decembrie, Toni Grecu a găzduit programul „Gala Premiilor Masca de Aur”, difuzat de TVR1.

Citește și:

Toni Grecu, internat la "Matei Balș" cu Covid-19. Cum se simte umoristul de la Divertis

Mai multe