Primele declaraţii ale Minodorei după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

9 ianuarie 2018 23:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața a lămurit, în sfârșit, zvonurile despre o posibilă sarcină, asta după ce a primit mai multe mesaje de felicitări.

Artista a confirmat faptul că toate aceste zvonuri sunt în totalitate false, dar, spune ea, şi-ar fi dorit să aibă nu unul, ci chiar mai mulţi copii. Minodora urmează să împlinească recent vârsta de 40 de ani, iar un alt motiv pentru care ea nu vrea să-i ofere fiului ei un frăţior sau o surioară mai mică este timpul. De asemenea, a mărturisit sincer că nu se mai vede în postura de gravidă şi nici nu vrea să mai vadă scutece.

"Mi-ar fi plăcut mai mulţi copii, dar sunt bătrână. M-a sunat toată România să mă întrebe dacă sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit să fiu însărcinată. Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, aş putea să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece, dar este vorba şi de meserie că suntem numai pe drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil", a spus Minodora la Antena Stars. 

Mai multe