Primele imagini cu Andra în izolare, după ce Măruță a anunțat ca are COVID

30 ianuarie 2021 20:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Cătălin Măruță s-a alăturat și el listei vedetelor care s-au infectat cu coronavirus, acesta dezvăluind recent că a fost confirmat pozitiv. Astfel, atât el cât și cei apropiați, care au luat în ultima perioadă contact cu acesta, au intrat automat în izolare.

 „Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra în mediul online. Cântăreața a publicat mai multe filmulețe cu fetița ei și a lui Măruță, Eva, ambele declarând că se simt bine. Măruță le-a filmat pe cele două în timp ce cântau una dintre melodiile artistei.

Familia Măruță, acasă, în izolare

Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Totuși, nu este clar momentan dacă toți membrii familiei sale au coronavirus sau nu. Pentru moment, David, fiul celor doi, nu a apărut în imagini și filmulețe alături de ei.

Măruță a susținut că el, Andra și Eva sunt într-o „gașcă”, dând de înțeles că au toți trei COVID, în timp ce David este în altă „gașcă”, acest lucru putând să însemne că băiețelul nu s-a infectat încă. Prezentatorul nu a oferit însă mai multe detalii și nici nu a spus explicit dacă și restul membrilor familiei Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. 

Mai multe