Primele imagini cu fiul Ioanei Tufaru! Cum arată micuţul

12 noiembrie 2015 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru are toate motivele să zâmbească. Aceasta a devenit mămică la începutul lunii octombrie. Deşi băieţelul s-a născut prematur, acum se simte mai bine, iar medicii i-au permis Ioanei să îl ţină în braţe.

Fiica Andei Călugăreanu e în culmea fericirii. Imediat după naştere, Ioana nu şi-a putut ţine puiul la piept, deoarece s-a născut prematur, şi a fost ţinut la incubator timp de mai multe săptămâni. 

A trecut o lună de când Ioana a adus pe lume primul ei copil, dar abia acum şi-a putut ţine băiatul în braţe. Mai mult de atât, micuţul a luat în greutate, iar în curând va fi externat din spital.

''E copia fidelă a tăticului. Are toată faţa lui. Când l-am luat pentru prima oară în braţe, am simţit că a stat Universul în loc. Luca Andrei George îl va chema. N-am crezut că există ceva mai frumos ca acela de a fi mămică. Din păcate nu îl pot alăpta pe Luca, nu am lapte suficient. Îl hrănim cu lapte praf. Acum are 2,3 kilograme. Trebuie să aibă 2 kilograme jumătate ca să putem pleca din spital"', a declarat Ioana, joi seară, la emisiunea ''Teo Show''.

Mai multe