Primele imagini cu gemenii Marinei Dina! Fosta asistentă e topită după ei

23 martie 2017 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marina Dina s-a chinuit mult până să devină mamă, dar zâmbetul celor doi copii ai ei au făcut-o să uite deja de toate tratamentele pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Blonda s-a retras din televiziune şi de când a decis să trăiască discret s-a ferit să ofere imagini cu gemenii ei. Blondina are fetiţă şi băieţel şi îi plimbă mândră prin parc, mai ales acum de când primăvara şi-a intrat în drepturi.

Marina Dina (30 de ani) a născut în urmă cu aproape trei luni o fetiță și un băiețel şi şi-a revenit rapid. A scăpat de kilogramele acumulate în sarcină şi a ieşit la plimbare cu micuţii ei. Fosta asistentă Tv este în culmea fericirii atunci când se află în preajma celor doi copii ai ei. Recent, ea a făcut publice imagini cu gemenii, primele de altfel, de când s-a aflat că a devenit mămică.

Vedeta s-a chinuit şase ani pentru a rămâne gravidă, iar minunea s-a întâmplat când aproape că nici nu mai îndrăznea să spere. 

Marina Dina are o relaţie de trei ani cu Radu Morar, zis şi Murfatlar. Ea s-a retras din lumea televiziunii în anul 2010, când a demisionat de la emisiunea „Răi da' buni”, unde a fost asistenta lui Mihai Morar.  

Mai multe