Primele imagini cu Mihaela Rădulescu la "Fermă". Emisiunea se filmează aproape de București

15 august 2020 17:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul lunii, Mihaela Rădulescu (51 de ani) s-a întors în țară pentru a prezenta noul sezon al emisiunii "Ferma - orășeni versus săteni", în care 16 concurenți vedete se întrec pentru marele premiu de 50.000 de euro. Diva de la Monaco a pus pe Instagram primele imagini de la filmări.

Pandemia de coronavirus a cam încurcat planirile producătorilor de emisiuni TV și nimeni nu se aștepta ca Pro TV să mai facă un sezon din reality-showul "Ferma", care acum se numește "Ferma. Orășeni versus săteni". Cei 16 concurenți, care au fost aleși pe sprânceană, au fost băgați în izolare înainte de a intră în show-ul care se filmează undeva aproape de București.

De data aceasta, locația reality-show-ului este la cel puțin 30 de minute de mers de Capitală, acolo unde s-a stabilit cartierul general. Concurenții sunt bucuroși că sunt în natură, că au pădurea aproape, iar echipa emisiunii a luat toate măsurile de protecție. Și de această dată, Mihaela Rădulescu a venit cu bagaj destul de mare, căci și-a adus ținute pentru filmări și multe accesorii. Nu la fel de multe ca anul trecut, având în vedere că atunci era iarnă și frig.

"Și de data asta, Mihaela a venit încărcată de la Monaco, cu o mulțime de haine, cu câteva valize, în care și-a adus multe accesorii pentru filmări, de la pălării și podoabe, până la haine cu mânecă lungă și combinezoane că să se protejeze de țânțari și alte insecte. Noroc că s-a schimbat locația pentru reality-show și se filmează aproape de București, iar acolo se ajunge destul de repede, cam în 30- 45 de minute. Show-ul trebuia făcut, pentru că există un contract care a fost reînnoit acum ceva timp. Să seprăm că va începe în aceasă toamnă, la Pro TV, și că nu vor fi probleme", ne-au spus surse de la filmări.

Citește și:

INTERVIU Ce soție frumoasă are Cristian Bozgan! Durul de la "Fermă" este topit după familia lui

Încă 4 concurenți la "Ferma". Echipa orășenilor este completă

Mai multe