Primele imagini cu noile silicoane ale Cristinei Spătar

14 aprilie 2016 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Spătar are un nou bust, dar şi un nou tonus. La trei săptămâni de la operaţia de implant mamar, solista este toată numai un zâmbet. Trebuie însă să-şi schimbe hainele - nu de alta, dar în dreptul bustului nasturii stau să sară.

Fix acum trei săptămâni, mai precis pe 26 martie, Cristina Spătar (43 de ani)  se afla pe masa de operaţie pentru a-şi corecta imperfecţiunile. După alăptarea celor doi copii, sânii solistei nu mai erau atât de fermi, aşa că a hotărât să-şi facă o corecţie.

Medicul Vitalie Stan a optat pentru un lifting (n.r.: ridicare) mamar şi i-a schimbat protezele siliconice vechi de 12 ani, cu unele mult mai bune.

”Am înlocuit protezele de 370 ml, cu unele de 485 ml, şi le-am repoziţionat. Cristina a avut nevoie şi de un lifting (ridicare) mamar, pentru că proteza dreaptă era mult mai deplasată şi se putea observa asimetria”, a declarat Vitalie Stan, pentru Click! De la intervenţie, solista a refuzat toate evenimentele mondene şi emisiunile televizate, a stat acasă  şi a urmat întocmai sfaturile pentru ca rezultatul să fie cel mai bun. Doar până miercuri după-amiază însă, când Cristina Spătar a fost surprinsă, în zona de Nord a Capitalei, în timp ce se pregătea să plece spre casă, după o şedinţă foto. Extrem de elegantă, cu sandale înalte, albastre, blugi care-i puneau în evidenţă picioarele-i lungi, şi un sacou albastru. Cămaşa, cu nasturii gata să pocnească la nivelul bustului, au lăsat la vedere rotunjimile modelate de bisturiul doctorului Vitalie. Cu o coafură şic şi un machiaj impecabil, solista a ieşit extrem de zâmbitoare, flancată de doi prieteni din lumea muzicală, Nicu şi Costi Cocoş. ”Mă simt foarte bine. Operaţia a ieşit perfect, nici nu mă aşteptam să fie altfel, mai ales că am încredere în medicul meu. O să mai port puţin corsetul”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click! 

Rocsana Marcu a scăpat de colăceii de pe burtă

Prezentatoarea matinalului Antena Stars a scăpat, pe 26 martie,  de colăceii de pe burtică, astfel că, acum, Rocsana Marcu (35 de ani) îmbracă doar rochițe mulate. Operația a costat-o 2.000 €, însă ea susține că a meritat toți banii

Şi-a revenit rapid după externare, la două zile fiind deja la serviciu.

Anamaria Mocanu și-a micșorat nasul în Turcia

Nici Anamaria Mocanu, asistenta lui Dan Capatos la ”Un show păcătos” (Antena 1), nu era prea mulțumită când se privea în oglindă, astfel că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni turci. Pe 25 martie, ea și-a reparat nasul, la o clinică din Turcia, operație care poate ajunge și la 4.000 de euro.

Acum, este mândră nevoie-mare de noul ei nas, mai cârn, mai mic și mai în vânt. Anamaria a prins curaj ca să-și facă această intervenție chirurgicală abia după ce s-a operat colega ei de serviciu, Daniela Crudu. Ele par trase la indigo: au silicoane, nas operat și cam același gen de machiaj.

Mai multe